Zinková mast

Zinková mast
Zinková mast o obsahu 100ml působí nejen jako prevence, ale lze ji použít i k ošetření drobných povrchových poškození kůže, jako jsou opruzeniny, plenková dermatitida, oděrky a praskliny. Preventivně se používá k vytvoření bariér v intimních partiích prot
Cena bez DPH:88,64 Kč
DPH:21 %
Cena s DPH:107 Kč
Výrobce:ABENA
Záruka:2 roky
Dostupnost:Skladem
Kód zboží:6963
Objednat:

Zinková mast o obsahu 100ml působí nejen jako prevence, ale lze ji použít i k ošetření drobných povrchových poškození kůže, jako jsou opruzeniny, plenková dermatitida, oděrky a praskliny. Preventivně se používá k vytvoření bariér v intimních partiích proti agresivním účinkům moči a stolice. Obsahuje 25% zinku, vitamíny E, A, Panthenol, avokádový i parafínový olej a glycerin. Její předností je snadné roztírání, nepřisychá ke kůži a tím nevznikají nánosy, které se musí odstraňovat. Aplikuje se přímo na kůži v tenké vrstvě. Obsahuje 25% zinku, vitamíny E, A, Panthenol, avokádový i parafínový olej a glycerin. Její předností je snadné roztírání, nepřisychá ke kůži a tím nevznikají nánosy, které se musí odstraňovat. Aplikuje se přímo na kůži v tenké vrstvě. Barevná řada: bílá Obj. číslo: 6963 Obsah: 100 ml Prodejní cena v lékárně: 94,18,-Kč ZINKOVÁ MAST: Složení Zinc oxidate - oxid zinečnatý - má mírné antiseptické a adstringentní (stahující) účinky, dobře ulpívá na kůži a dobře kryje. Nevstřebává se kůží a neproniká do jejích hlubších vrstev. Používá se k terapii kopřivky, po poštípání hmyzem nebo při kožních alergických reakcích, u planých neštovic a dalších svědivých postiženích kůže, lze jej též použít k aplikaci při plenkové dermatitidě nebo při chronických dermatózách. Petrolatum - tuk na bázi petroleje, který se v průmyslu využívá jako mazivo. PEG 7- patří mezi glyceridy a mastné estery. Isopropyl myristat – náhrada přírodních olejů. Paraffiniium perliquidum – parafínový olej - prokrvuje pokožku, působí pouze lokálně a neproniká do hlubších vrstev kůže. Používá se k terapii a prevenci onemocnění kůže projevujících se suchostí, vysokým nánosem šupin. Glycerin - používá se ke zvlhčování pokožky, Glycerol se používá mj. v kosmetických výrobcích, zejména jako přísada v hydratačních krémech a mýdlech. Magnesium stearat - regeneruje buněčnou strukturu pokožky, působí uklidňujícím dojmem. Cetearyl alcohol - mastný alkohol, emulgátor - látka usnadňující vznik emulze, emulgační činidlo, je hydrofobní - odpuzující vodu, nesnášející vodu, vyhýbající se vodě, změkčovadlo. Persea gratissima - Avokádový olej - je bohatý na minerály, vitamíny a zejména vysoké množství nenasycených mastných kyselin. Olej z avokáda účinně obnovuje elasticitu, zvláčňuje, vyhlazuje a zbavuje pleť vrásek. Urychluje hojení a regeneraci, změkčuje ztvrdlou kůži. Tento olej patří mezi nejkvalitnější kosmetické oleje.Používá se pro velmi citlivou, unavenou, zanícenou a jemnou pleť. Je velmi bohatý na vitamíny A, B1, B2, B3, B6, D a celou řadu minerálů a lecitin. Panthenol - podporuje hydrataci zadržováním vody v pokožce, má protizánětlivé a regenerační vlastnosti